Testimoniale

LOREDANA – SOCIOLOG & SPECIALIST ÎN MARKET RESEARCH

Ade este omul în fața căruia mi-am deschis inima cu adevărat la 25 de ani. De mic copil m-am considerat un om liber, însă pe zi ce trece îmi sugrumam dorințele cele mai profunde pentru a fi copilul pe care și-l doreau părinții și profesorii.


Acum, prin sesiunile de coaching sunt într-un proces în care am ajuns să mă înțeleg și să mă accept. Am fost un om care a crezut că era apreciat doar pentru munca pe care o practica de zi cu zi. Dar adevărul este că viața este mai diferită și că nu munca mă definește.


De-a lungul timpului am întâlnit tot felul de modele pe care am încercat să le imit, să am cumva parcursul lor și să ating fericirea. Însă atunci când ajungeam la rezultatele pe care mi le doream, nu mă mai bucuram, treceam la următorul obiectiv și tot așa. Așa am realizat că alergam continuu printre cursuri, proiecte, competiți, după realizări. Toate acestea ca să simt că merit, ca să simt că valorez.


Ade a fost omul care m-a încurajat să mă bucur de proces, să mă ascult și să caut răspunsurile la problemele mele de zi cu zi. 
Recunosc, dacă ar fi după mine, aș face coaching cel puțin o dată la câteva zile :))
Aștept următoarea ședință cu nerăbdare să-i povestesc ce am mai conștientizat și cât mă bucură micile mele realizări – acelea personale, nu profesionale, simt cum mă transform și cum prind mai multă încredere în forțele proprii.


O recomand pe Ade pentru 3 abilități: răbdare, atenție la detalii și curiozitate.


Am observat că e genul acela de om căruia îi place să se conecteze cu adevărat și care e focusată 100% asupra ce-i spun. Îmi place stilul ei de a ghida, cu ajutorul ei simt că mă îndrept spre lumina de la capătul tunelului cu propriile mele forțe și în ritmul meu. 


Semnat, un OM

%d blogeri au apreciat: