London

National Park City Festival

Dacă ești prin Londra săptămâna asta și vrei să îți ocupi timpul cu ceva mai interesant decât vizitele clișeice la muzeu, trebuie să știi că până duminică are loc National Park City Festival.

Festivalul este foarte amplu și este creat pentru a încuraja lumea să participe la activități în aer liber și să descopere Londra altfel. Activitățile din cadrul festivalului au început de pe 19 iulie și vor continua până pe 28, așa că ai timp să iei parte la măcar unul dintre sutele de evenimente planificate. Concursuri de fotografie, expoziții, fitness în aer liber, tururi prin oraș, evenimente de conștientizare a importanței unui comportament pro-eco, evenimente culturale și, nu în ultimul rând, Illuminated River.

Illuminated River mi-a atras atenția cel mai mult, pentru că este un proiect pe termen lung, care își propune să ilumineze 15 poduri de pe Tamisa. Mâine, pe 23 iulie și vineri, pe 26 iulie, au loc evenimente în care se va vorbi despre această inițiativă, în tururi ghidate. Mâine va fi turul pe jos, iar vineri cel pe apă. Din păcate, am aflat de eveniment destul de târziu și nu am mai prins bilete pentru turul pe apă, au fost gratuite și s-au dat imediat, însă vom încerca să ne alăturăm turului pe jos mâine seară. Sunt super încântată să văd podurile iluminate și sper ca vremea să țină cu noi, ca să revin cu fotografii.

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre festival, poți intra pe site-ul oficial National Park City Festival. Găsești acolo toate evenimentele la care poți participa săptămâna asta. Iar dacă te hotărăști să mergi, nu uita să-mi spui la ce eveniment ai participat și cum a fost.

Să ai o săptămână minunată! 🙂

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
    %d bloggers like this: