Lucrează cu mine

Salut! Mă bucur mult că ai ajuns aici și că te gândești să lucrăm împreună. Aș vrea să știi în primul rând că visul meu este ca fiecare om să meargă la școală cu bucurie și curiozitate. Indiferent de vârstă, de contextul de învățare, forma de educație sau rolul pe care îl are: profesor, elev, trainer, mentor, student sau manager educațional. Iar în jurul acestui vis, se învârte tot ceea ce sunt și ceea ce fac în fiecare zi.

Am învățat că schimbarea pornește de la fiecare dintre noi. Că doar punând umărul la treabă om cu om, vom putea face lumea mai bună. Fiecare în propria viață, iar prin exemplul nostru să-i inspirăm și pe cei din jur. Atunci când trecem printr-un proces de schimbare avem nevoie de resurse. Cele financiare, de timp și de energie sunt cele pe care le cunoaștem și care ne sunt cele mai la îndemână. Însă există și alte resurse pe care le deținem, pe care poate încă nu le-am descoperit sau pe care nu le-am mai accesat de mult.

Sunt Change Strategist, iar ceea ce fac este să facilitez procese de schimbare pentru oamenii care simt că e loc de mai bine în viața lor. Am ales să lucrez cu Educators (profesori, învățători, mentori, educatori, traineri) și Students (elevi, studenți, cursanți), pentru că educația este ceva în care cred foarte mult. Cred că felul în care ne raportăm la ea este felul în care ne raportăm la viață în general. Și că totul începe de acolo. Lucrul 1:1 cu actori din educație este foarte important și, în același timp, primește foarte puțină atenție.

Dacă vrei să produci o schimbare în contextul educațional în care te afli în acest moment, ai ajuns în locul potrivit. Rolul meu este să te ascult, să-ți fiu alături și să te ghidez către acele resurse care să-ți accelereze procesul de schimbare raportat la nevoile tale.

Iată ce ar trebui să știi despre lucrul cu mine:

  • Primul pas este să ne cunoaștem într-o ședință de aproximativ o oră și să vedem în ce măsură te pot ajuta în procesul tău. E foarte important ca această relație de parteneriat să fie una favorabilă pentru nevoile și obiectivele tale.
  • Urmează un mail de la mine în care vei avea un rezumat a ceea ce am discutat, care va folosi drept reper pentru procesul care urmează.
  • Dacă decizi să lucrăm împreună, poți alege să facem asta în 6 sau 10 ședințe, în funcție de contextul și nevoile tale.
  • Ne vom vedea sau auzi cu o frecvență pe care o vom stabili de comun acord, însă nu vom avea mai puțin de două întâlniri pe lună. E important ca procesul să fie susținut, de aceea e nevoie să lucrăm constant la obiectivele pe care le setăm.
  • După fiecare ședință voi împacheta ceea ce am discutat într-un mail detaliat, pentru a ține împreună un jurnal al parcursului tău.
  • Pe toată durata colaborării noastre îți stau la dispoziție pe mail pentru întrebări.

Dacă vrei să programezi o primă ședință, te rog să completezi acest formular, iar eu voi reveni către tine în cel mult două zile lucrătoare cu intervalele orare pe care le am disponibile în următoarea perioadă.

Îți mulțumesc din nou că ești aici și abia aștept să te cunosc!

Adelina

%d blogeri au apreciat: